Syyskokous 2.11.2018 - kokouksen lisäksi illallista ja ohjelmaa!

2.9.2018

Tervetuloa osaston syyskokoukseen Ravintola White Ladyyn os. Mannerheimintie 93, Helsinki perjantaina 2.11. klo 18.00.

Sääntömääräisessä syyskokouksessa käsitellään yhdistyksen ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio ja muut sääntömääräiset asiat. Syyskokous on jäsenkokous eli kaikki jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan!

Ilmoittautuneille tarjotaan runsas illallinen juomineen. Toivomme ennakkoilmoittautumisia ruokatarjoilun mitoittamiseksi 26.10.2018 mennessä. Ilmoittaudu mukaan lomakkeella syyskuun puolestavälistä eteenpäin. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista ruokarajoitteista tai saavutettavuuteen liittyvistä tarpeistasi.

Oheisohjelma tarkentuu myöhemmin ja siitä saa lisätietoa yhdistyksen verkkosivuilta https://776.jhlyhdistys.fi/

Asialista syyskokouksessa 2.11.2018:

1. Kokouksen avaus
2. Päätösvaltaisuuden toteaminen
3. Esityslistan hyväksyminen
4. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat
5. valitaan tai vahvistetaan luottamusmiehet, pääluottamusmiehet sekä varaluottamusmiehet
6. Toiminnantarkastajien ja/tai tilintarkastajien valinta
7. Vuoden 2019 toimintasuunnitelman hyväksyminen